ESTIMA CALDES DE MONTBUI

CALDES DE MONTBUI és una vila termal situada a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona.

Els seus orígens romans formen el seu patrimoni històric, com la tradició balneària, les Termes Romanes i l'ordenació del seu nucli antic. El termalisme ofereix els principals atractius de Caldes de Montbui, però també es sumen altres: la flora i la fauna de l'entorn, els equipaments esportius, els centres dedicats a la cultura, el moviment comercial, les festes i les tradicions.

Caldes de Montbui és un poble que es fa estimar cada dia més per la seva constant evolució.

 

CALDES DE MONTBUI es una villa termal situada en la comarca del Vallés Oriental, en la provincia de Barcelona.

Sus orígenes romanos forman su patrimonio histórico, como la tradición balnearia, las Termas Romanas y la ordenación de su casco antiguo. El termalismo ofrece los principales atractivos de Caldes de Montbui, pero también se suman otras: la flora y la fauna del entorno, los equipamientos deportivos, los centros dedicados a la cultura, el movimiento comercial, las fiestas y las tradiciones. 

Caldes de Montbui es un pueblo que se hace querer cada día más por su constante evolución.

Per més informació visiti la pàgina

de l'Ajuntament de Caldes de Montbui

Para más información visite la pagina

del Ayuntamiento de Caldes de Montbui

http://www.caldesdemontbui.cat/plana.php?idplana=202&idp=609

EL9NOU.CAT


Última actualització: 04-03-2013 (10:32)

 

Caldes ha hissat aquest diumenge una gran bandera estelada a l’entrada sud del municipi, al sector d’El Tint gràcies a una iniciativa de Caldes de Montbui per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

“És el símbol d’un somni”, ha assegurat l’alcalde Jordi Solé (ERC). Amb gralles interpretant Els Segadors, els castellers i sardanistes van amenitzar l’acte. Hi van assistir Jaume Marfany, del Secretariat de l’ANC; Josep M. Ibars, de Caldes de Montbui per la Independència, i un representant de l’Associació de Municipis per la Independència. L’acte commemorava el tercer aniversari de la consulta sobiranista.

http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/29346/caldes_estrena_estelada_l_entrada_sud_del_poble

Galeria de Fotografies - Galeria de Fotografías - Photo Gallery