VERM​UTS Espinaler

Informació i fotografies de la pàgina oficial de Espinaler.com

 

 

NEIX L’ESPINALER 1896

L’Espinaler neix el 1896, quan en Miquel Riera i Prat s’instal·la a Vilassar de Mar, provinent d’un mas situat a prop del pont de l’Espinal (Argentona), i inaugura la taverna de l’Espinaler, on oferia el “gotet” de vi i la “barreja” a la gent del poble. La taverna era el típic establiment mediterrani, petit, acollidor i amb un aire rústic i familiar que, amb el pas dels anys i generació rere generació, s’ha mantingut. 

Carta de Productes Vermut   www.espinaler.com

ESCOPINYA

L’escopinya Espinaler es cultiva a la Ria de Noia. Després d’unes hores en aigua de mar per a que tregui la sorra, es cou, es selecciona per la seva mida i s’envasa a mà. 

9,70€ 

MUSCLO

El musclo procedent de les millors batees de la Ria d’Arousa, es recull i es fregeix en oli d’oliva verge. Posteriorment se li afegeix l’escabetx elaborat amb vinagre, pebre vermell i espècies seleccionades. 

5,95€

ANXOVES

L'anxova que seleccionem és capturada al Cantàbric quan es dirigeix a fresar a l'Atlàntic durant els mesos d'abril a maig. S'enllaunen i es premsen en salmorra. Maduren de 8 a 10 mesos en càmeres a temperatura controlada i es netegen minuciosament a mà una a una 

8,70€

CLOÏSSA

La cloïssa blanca procedent de la Ria d’Arousa és la reina de les cloïsses pel seu sabor i textura. Es marisqueja durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Les de millor qualitat són les de Santa Eugenia de Ribeira. 

13,90€

NAVALLA

La navalla procedent de les Ries Gallegues es marisqueja en aigües molt pures. L’oli que apareix en obrir la llauna és sinònim de qualitat i que el marisqueig s’ha fet en el moment òptim. Recomanem saborejar el suc. 

11,50€

SEITÓ

El seitó prové del Mediterrani. Es pesca durant el juliol-agost, la seva millor època i quan té la seva major mida i sabor. El seu porcés d'elaboració es totalment natural i manual. Destaquen la seva suau textura, el punt just de duresa, vinagre i la blancor dels seus lloms.

5,65€

ZAMBURIÑA

La zamburiña es marisqueja a les Ries Gallegues i es cou al vapor. Posteriorment s’enllauna al natural o amb salsa de vieira. 

3,25€

CARGOL DE MAR 

S’extreu a mà un a un de les roques del mar Mediterrani, es cou al vapor abans de separar-lo de la seva closca i s’enllauna manualment amb aigua natural. 

3,50€

PATATES  XIPS

La matèria prima seleccionada rigorosament. Les patates són pelades, tallades i fregides de manera tradicional, utilitzant oli de d'oliva verge.

1,50€

OLIVA FARCIDA

Olives de la varietat "manzanilla fina" desossades" amb molta cura i farcides d'anxova del Cantàbric, una combinació excel·lent per un gran tast.

9,70€

VERMUT

El vermut Espinaler està elaborat a base de vi blanc d'alta qualitat mecerat amb una selecció de més de 80 herbes aromàtiques que li donen un bouquet especial. Destaquen la Artemisa vulgaris, el Dicamo de Creta i la Kina.

----€