CARTA 

Cuina Mediterrànea especialitzada en arrossos i fideuàs

 

 

SEGONS

SEGUNDOS

 

 

CUIXA d'ànec confitat amb gorgonzola    12,95€

Muslo de pato confitado con gorgonzola

 

BACALLÀ amb samfaina, tomàquet, all i oli, romesco o capritxets    16,25€

Bacalao con pisto, tomate, "all i oli", romesco o caprichitos

 

SUQUET de gambes (gambes, cloïses, calamars i patates)    13,95€

Suquet de gambas (gambas, almejas, calamares y patatas)

 

VEDELLA amb bolets    13,50€

Ternera con setas 

 

PEUS de porc guisats    9,75€

Pies de cerdo guisados

 

TRIPA de vedella    9,75€

Callos de ternera

 

CAP I POTA de vedella    9,75€

Careta de ternera

 

GRAELLA

BRASA

 

 

XAI a la graella    10,75€ 

Cordero a la brasa 

 

ENTRECOT a la graella    16,50€

Entrecot a la brasa 

 

BOTIFARRA    7,50€

Butifarra

 

BOTIFARRA negre    7,95€

Butifarra negra 

 

CANSALADA del coll    7,50€

Panceta 

 

CARN MAGRA    7,90€

Carne magra

 

CUIXA de pollastre    7,50€

Muslo de pollo

 

BROQUETA de pollastre adobat    8,10€

Brocheta de pollo adobado

 

PEUS de porc a la graella amb all i julibert    8,75€

Pies de cerdo a la brassa con ajo y perejil

 

TOTS els plats inclouen guarnició de patates

Todos los platos incluyen guarnición de patatas

 

AMB mongetes del ganxet    2,00€

Con judías blancas "del ganxet"

 

AMB salsa gorgonzola    2,00€

Con salsa gorgonzola

 

AMB pebrots del "padrón"    2,00€

Con pimientos del padrón

IVA INCLÒS

IVA INCLUIDO